Veel gestelde vragen


Antwoorden op veel gestelde vragen

Bekijk hier alvast de antwoorden op veel gestelde vragen van leerlingen die jou zijn voorgegaan:

Ja, wij halen je thuis op of op een andere locatie (zoals school of je werk). We zetten je ook weer af op dezelfde locatie of een andere locatie in de buurt. Laat vooraf aan ons weten wat je wensen zijn op dit gebied, zodat we hiermee rekening kunnen houden met onze planning.

Je mag vanaf 16,5 jaar starten met je rijlessen en vanaf de dag dat je 17 jaar bent mag je rijexamen doen. Ben je gelsaagd? Dan mag je tot de dag dat je 18 jaar bent onder begeleiding van een van de 5 door jouw gekozen coaches de weg op. Je hoeft dus niet meer tot je 18 te wachten met het beginnen van rijlessen. Hoe gaaf is dat?

Wij rijden door heel Limburg. Denk hierbij aan Weert, Roermond, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Maastricht, Sittard, Venlo, etc. Wij zorgen ervoor dat jij binnen een rijles weer terug bent op de bestemming waar wij je hebben opgehaald.

Een rijles duurt 60min of 50min, afhankelijk van wat jij wil. We kunnen namelijk kiezen voor minder rijlessen die wel langer duren, of meer rijlessen die iets korter duren. Zo kunnen we precies de beste manier kiezen waarmee jij sneller kan leren.

Het is lastig te voorspellen hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Het landelijk gemiddelde zit op ongeveer tussen 25 en 45 rijlessen, maar dit verschilt enorm per persoon. Sommige mensen hebben de materie erg snel onder de knie of sommige mensen hebben ergens al eens rijervaring opgedaan. Na het afronden van een gratis proefles, kunnen wij jou een inschatting geven van het aantal lessen dat je waarschijnlijk nodig gaat hebben en dan kunnen we samen het beste lespakket kiezen dat helemaal past bij jou.

Dat is natuurlijk erg vervelend, maar het is geen ramp. Mocht je niet slagen, dan kan je een herexamen plannen die je dan wel moet betalen. We adviseren dat je dan vooraf enkele rijlessen neemt om het punt te verbeteren waar je op bent gezakt in je vorige examen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij toch je rijbewijs gaat halen en dat er minder stress en druk ligt op je herexamen, waardoor de kans dat jij gaat slagen, ook gaat toenemen.

Een losse rijles van 50min kost slechts €43,-

Ja, en zonder addertjes onder het gras. Hij is slechts €43,- en helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en kan het gewoon proberen!