Over Rijschool SD


Over Rijschool SD

Rijschool SD staat garant voor kwaliteit. Leerlingen gelukkig maken is ons belangrijkste streven. Onze rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om onze leerlingen de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan.

 

Wat wij kunnen bieden

Bij Rijschool SD staat veiligheid voorop. Wij begeleiden onze leerlingen voor om deel te nemen aan het moderne verkeer. Dit doen wij op de volgende manier:

  • Met vakkundige rijinstructeurs
  • Met een flexibel lespakket wat wordt afgestemd op jouw niveau
  • Via lestijden die net zo flexibel zijn als jij!
  • Met rijles in een moderne lesauto
  • Met jouw rijles, waarbij we 100% aandacht hebben voor jou

Faalangst of rijangst?

Worden de zenuwen je de baas en heb je last van faalangst of angst om te autorijden. Onze rijinstructeurs helpen je bi het overwinnen van deze angsten. Het lespakket en niveau van de lessen worden aangepast naar jou als persoon. Onze rijinstructeurs hebben veel ervaring en helpen je om de zenuwen te overwinnen en om elke spannende situatie te oefenen, zodat het uiteindelijk niet meer spannend is voor je.

 

Snel je rijbewijs halen

Wil jij snel je rijbewijs halen? Bij ons kan het! Boek direct een proefles en aan het eind van deze proefles kunnen wij jou een inschatting geven hoe snel jij kan afrijden voor je examen om daarna je rijbewijs in ontvangst te nemen van het CBR. Het is bij ons in veel gevallen mogelijk om binnen 2 weken al af te rijden! Wil jij jouw rijbewijs ook snel halen? Neem dan contact met ons op.